e-NV200 EVALIA

Skriv ut siden

Sammendrag

Tilgjengelige utstyrsgrader
Tilgjengelige farger

GJØR KJØRINGEN ENKLERE, FRA KOSTNADER TIL KOMFORT

e-NV200 EVALIA har de mest attraktive driftskostnadene sammenlignet med andre elektriske biler, og den er også designet og fullpakket med teknologi for å gjøre sjåførens liv enklere. Helt stille når den er på og ingen vibrasjoner, noe som gjør at du blir mindre sliten og mer effektiv. Den har også innovativ teknologi, som smartnøkkel, automatgir og bakkestart-assistanse, noe som gjør kjøringen tryggere, enklere og bekymringsløs. I tillegg til alt dette, trenger du aldri å bekymre deg for å miste nøklene igjen!

ATTRAKTIVE DRIFTSKOSTNADER I EN ATTRAKTIV VAREBIL

Hvorfor kaste bort penger på avgifter og bensin? e-NV200 EVALIA har ingen CO2-utslipp og kommer med massevis av pengebesparende fordeler. Du betaler ikke bompenger og kun halv firmabilskatt. I tillegg får man lavere driftskostnader med ingen stopp ved bensinstasjonen og lavere vedlikeholdskostnader enn dieselkjøretøy. Energikostnaden er 60% lavere, vedlikeholdskostnadene er lavere, og man får gratis parkering* ved en rekke offentlige ladestasjoner. e-NV200 EVALIA er ikke kun bra for miljøet, den er bra for lommeboka også! 

* Parkeringsavgiftene kan variere fra kommune til kommune.

ELBILENES NYE ANSIKT UTAD

Litiumionbatterier brukes i elbiler fordi de er mer slitesterke enn tradisjonelle blybatterier. Akkurat som i den 100 % elektriske Nissan e-NV200 EVALIA . Det betyr ikke bare null utslipp, men mindre avfall og færre problemer med å lade batteriet. En gevinst for både deg og planeten.

LETTKJØRT. SPENNENDE. ØKONOMISK. ALLE FORDELENE VED Å KJØRE EN BIL MED NULL UTSLIPP

Ikke godta noen kompromisser! Med e-NV200 EVALIA kan du dra fordel av dynamisk akselerasjon, bedre dreiemoment og imponerende kjøreegenskaper Fordi den er 100 % elektrisk, har den attraktive driftskostnader, er stillere og har null utslipp under kjøring. Med smart design som optimerer inneplass, gir Nissan e-NV200 EVALIA en allsidighet som er best i sin klasse.

NULL UTSLIPP, NULL PROBLEMER

Med den 100 % elektriske Nissan e-NV200 EVALIA kan du våkne til et fulladet litiumionbatteri takket være nattlading. Det er ikke behov for uplanlagte (og dyre) turer innom bensinstasjoner, og ingen giftige dunster i garasjen når du starter din e-NV200 EVALIA . Med en smarttelefon eller datamaskin kan du fjernaktivere klimaanlegget eller starte ladingen av din elektriske varebil, slik at alt er klart når du er det. På veien forteller det telematiske Carwings-navigasjonssystemet deg nøyaktig hvor mye energi du trenger for å nå destinasjonen og hvor de nærmeste ladestasjonene er. Siden parkering ofte er gratis for elbiler, er det ikke mye igjen å bekymre seg for.

KOMPROMISS IKKE NØDVENDIG

Er det din tur til å kjøre barna til fotballtrening? Best i klassen på bagasjerom og med 2,1 m3 lagringskapasitet, kan du ta med deg opp til 4 passasjerer bak i den nye        e-NV200 EVALIA. Med en smart design hvor batteripakken er fullstendig integrert i gulvet er den tilpasset dine behov, samtidig som den er kompakt. Det er derfor ikke nødvendig å bekymre seg om å måtte legge igjen noe, eller streve med manøvreringen: det har vi tatt oss av.

LEGG MERKE TIL FORANDRINGENE VED SLUTTEN AV MÅNEDEN

En Nissan e-NV200 EVALIA betyr ingen bensinutgifter og lavere vedlikeholdskostnader enn for et ikke-elektrisk kjøretøy. I tillegg har mange tettsteder og byer tilpasset seg bruken av kjøretøy uten skadelige utslipp slik at du ofte kan lade og parkere gratis i byen. Det er også kun halv firmabilskatt og frie bompasseringer. Ikke bare blir dine samlede eierkostnader redusert, men du sparer også tiden du kaster bort på daglig pleie: færre kjedelige turer for å få bilen reparert, og selvfølgelig, ingen flere turer til bensinstasjonen.

FÅ MEST MULIG UT AV HVER LADING

Med din e-NV200 EVALIA, kan du kjøre opp til 170 km på en enkelt lading, og det finnes mange smarte måter å optimalisere din kjørerekkevidde på. Kjøremodusene (Øko-modus og B-modus) og øko-ruten hjelper deg med å overvåke energiforbruket ditt. Med CARWING-appen kan du fjernstyre og finjustere kupétemperaturen mens bilen din fortsatt er tilkoblet. Det er kun et par tips for at du skal få mest ut av ladingen din, men det vil gi deg verdifulle ekstra mil.

NYT DET BESTE AV TILKOBLET INNOVASJON

Din Nissan e-NV200 EVALIA er også fullpakket med effektiv teknologi som kombinerer komfort med ytelse. CARWINGS-appen gjør det mulig for deg å fjernstyre og overvåke ladingen, og i tillegg kan du justere kupétemperaturen før din reise. Med bakkestart-assistanse, automatgir og ryggekamera kan du nyte smidig og imponerende akselerasjon og girskifte, så vel som fremragende manøvrering. Og med smartnøkkel og avanserte funksjoner har du alle verktøy for hånden for en optimal og behagelig kjøretur.

PRØV EN NISSAN E-NV200 EVALIA PÅ EGENHÅND

Sett deg bak rattet på en Nissan e-NV200 EVALIA og se hvordan den passer inn i din livsstil. Avtal prøvekjøring hos nærmeste Nissan-forhandler, så skal vi ha en bil klar for deg.

SINNSRO SOM IKKE KOSTER NOE

Hvis det usannsynlige skulle skje, og litiumionbatteriet i e-NV200 EVALIA går tomt, eller hvis du sitter fast i bilen av en eller annen grunn, vil vi komme og hjelpe deg med gratis tauing. Det er fordi i tillegg til veihjelpsprogrammet YOU+ Nissan CARE, kommer hver e-NV200 EVALIA også med det europeiske veihjelpsprogrammet Nissan EV European Roadside Assistance.

FORSIKRET MOT KAPASITETSTAP

Som en leder når det gjelder elbiler tilbyr Nissan litiumionbatterier av høyeste kvalitet, produsert i Storbritannia. Ikke bare dekkes det av en 5-års/100 000 km garanti mot mekaniske defekter, men også mot kapasitetstap. Nissan vil sørge for at du er dekket hvis batterikapasiteten faller til under 9 av de 12 strekene i løpet av de første 5 årene bilen eies, eller før du har kjørt 100 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).